Alle Blog-berichten

|

Dinsdag en woensdag waren HEEL volle dagen. We zijn op de school vlakbij Klipheuwel, Mikpunt, geweest, dinsdagochtend bij de onderbouw en woensdag bij de bovenbouw. Als de foto’s klaar zijn kunnen jullie zien hoe dat er daar uitziet…. Schokkend! We hebben dinsdag het sokpoppen spel gedaan. Woensdag met de groteren hebben we Drama training gegeven, over status en houding. Ze vonden het geweldig en deden het vaak erg goed, zoveel mooie expressie en spel gezien, super!

Dinsdag middag boodschappen gedaan, want de ouderenclub vierde hun 2 jarig bestaan. Best heel bijzonder, ze hadden zelf wat lekkers meegenomen. Ze werden in etappes gehaald met combi, de bakkie en een auto. Ruth had bedacht om ze een fotolijstje te laten maken. Ze kregen een glazen frame en hebben prachtige werkstukken gemaakt. Kees heeft aan het begin van de middag een mooie groepsfoto gemaakt en die direct laten afdrukken voor allemaal. Ze waren er zo enorm blij mee. Het was prachtig om te zien. Ze bleven de lijstjes aan elkaar laten zien, echt gaaf. Ze voelden zich weer jong want hun laatste foto was een schoolfoto bij de meesten!!

Woensdag na Mikpunt hebben we nog op Thandi d’r schooltje ons stuk met de sokpoppen gespeeld, Thandi zelf vond het geweldig dat haar “kids” (zo noemt ze ons!) naar haar school kwamen en de rest nam het ons ook in dank af. Alleen toen Ruth aan het begin van het stuk begon te huilen (dat hoort in het spel hoor) waren er 2 kinderen die solidair mee gingen huilen…

Daarna nog naar Beautiful Gate geweest voor de jongerenvoorstelling en een dramaworkshop. Beautiful Gate is een groot project in een megagroot gebied bestaand uit een aaneenschakeling van krottenwijken. De jongeren hingen qua stuk aan onze lippen en daarna de workshop was een doorslaand succes.