Alle Blog-berichten

|

Hoi allemaal!

Ik ben Naomi Kok en ik ben in mijn ‘gap-year’ een soort van stagaire bij DraMare. (lees: manusje-van-alles). Zo heb ik dit seizoen al flyers voor scholen en bedrijven gemaakt en onderhoud ik de sites van DraMare en DraMaxx. Ik ga mee met voorstellingen om foto’s te maken en ik ben bezig met het organiseren van een expositie in de bibliotheek. Dit is een expositie van de foto’s die Kees Bakker heeft genomen op een reis van DraMare naar Zuid-Afrika. Daarnaast zit ik Ruth en Emilie achter de broek aan en ik ga natuurlijk 16 februari mee naar Zuid-Afrika!

Zo, nu hebben jullie een beetje met mij kennisgemaakt en jullie horen zeker nog meer van mij! Houd de blog in de gaten of ‘Like’ de facebook pagina van DraMare (ja, die hebben we nu ook!) www.facebook.com/DraMare

Groetjes, Naomi