Alle Blog-berichten

|

Lelystad – In de bibliotheek in Lelystad is donderdag de foto-expositie ‘DraMare in Afrika’ geopend, met foto’s van Kees Bakker. Stichting DraMare, een inititatief van de Lelystadse dramadocentes Ruth Koger en Emilie Koger-Riemen, probeert door middel van theater mee te helpen kansarme kinderen en jongeren in Afrika een betere toekomst te geven.

De openingshandeling van de expositie was het onthullen van een boekje naar aanleiding van de expositie, dat aan wethouder Meta Jacobs werd aangeboden door Emmanuelle, dochter en kleindochter van de beide initiatiefneemsters van DraMare. Het boekje is te koop voor 7,50 euro en de opbrengst komt volledig ten goede aan het werk in Afrika. DraMare geeft theatervoorstellingen, trainingen en workshops in Afrika. De stichting sluit aan bij bestaande projecten en biedt naast drama ook gerichte materiële hulp aan.

Kees Bakker en Ruth en Emilie gaven een rondleiding en vertelden de verhalen achter de foto’s. Er was een groot aantal belangstellenden aanwezig. De expositie is nog te zien tot 1 juni in de bibliotheek in Lelystad.

Bron: www.flevopost.nl