Alle Blog-berichten

|

Daar is alweer de zomer van 2012…. hoewel zomer??!! Qua weer kunnen we natuurlijk niet echt spreken van een zomer maar in elk geval voor de meeste mensen; VAKANTIE!!!

Wij kunnen deze zomer nog niet naar Afrika… ivm geld voor vliegtickets en de leeftijd van Emmanuelle willen we nog even wachten. Toch blijven we contacten houden met de projecten die we een warm hart toedragen. En er gaat ook weer familie naar Zuid-Afrika in augustus dus dat is helemaal te gek.

In Botswana, waar we vorig jaar voor het eerst waren, gaat het goed met het project. Het is klein maar het groeit! Er is nu sinds kort een goed contact met de locale basisschool waar dus nu elke week gewerkt kan worden met 2 groepen kinderen. Ook is er een kleuterschool die gehuurd wordt waardoor er een plek is voor kinderprogramma etc.

Verder hebben we door onze activiteiten hier in de buurt toch weer meer naamsbekendheid gekregen. Afgelopen week weer een training gegeven en af kunnen sluiten met iets vertellen over ons werk in Afrika.

Binnenkort weer een foto-update op onze site want dat is al veel te lang geleden!

En nu hopen op een beetje zon deze zomer nu we de Afrikaanse zon nog even moeten missen….